top of page
DSC04361_edited.jpg

Tatuering

Prissättning 


Vi tar deposition vid alla våra bokningar på 1000kr. Den tar vi för att erhålla bättre kommunikation med kund. Vid sen avbokning eller ”No show” anses den som förbrukad. I andra fall dras den av på sista tatueringstillfället vi har inbokat.


Minimumpris är 1500kr, även fast tatueringen är minimal förbrukar vi i stort sett samma mängd material som vid en heldag.


Vi tar 1500kr/h, ren arbetstid samt en kort bensträckare efter 2h. Vi anser oss vara effektiva, vi sölar aldrig men stressar aldrig heller.


Vi vet att vår bästa reklam är en nöjd kund. Så vi ger alltid 100% dedikation på alla tatueringar. Stora som små.


Vi har heldagspriser och andra betallösningar som klarna, detta kan diskuteras med respektive tatuerare vid konsultation.


 

Ta hand om din tatuering

 

Din nygjorda tatuering är ett öppet sår. Den vanligaste anledningen till infektion är via dina egna händer. Behöver du röra vid din tatuering under eftervården måste du tvätta händerna noga både före och efter. Obs! Använd inte handsprit på tatueringen.


  • Behåll om möjligt den självhäftande plasten på i 3-5 dagar.

  • Dra försiktigt av den.

  • Tvätta av tatueringen försiktigt med mild tvål och ljummet vatten. Skrubba inte.

  • Låt lufttorka i ca 1h.

  • Smörj ett tunt lager anvisad salva. Mindre är bättre än mer.

  • Tvätta morgon/kväll eller vid behov. Smörj 2-4 ggr/dag tills såret slutit sig. Det brukar ta någon vecka.


Efter att du tagit bort plasten kan det bildas en sårskorpa och det kan klia en hel del under läkningen.

Du får absolut inte klia eller pilla bort sårskorpor då du riskerar infektion, ärr och att tatueringen tappar färg.

 

Undvik sol, solarium, bastu och bad.

 

Tatueringen läker i två steg. Själva såret läker i allmänhet på 5-10 dagar. Sedan tar det 2-6 veckor innan huden är återställd. Först då ser du det helt färdiga resultatet. Så, ser tatueringen lite konstig ut i färgerna under de första veckorna är det för det mesta helt normalt. Fråga om du är osäker.

 

Vissa är känsliga mot klistret på den självhäftande plasten. Det är ovanligt, men skulle du uppleva någon typ av reaktion mot plasten, t ex stark klåda, kraftig rodnad eller svullnad så ta genast bort den och hör av dig.

 

Får du andra problem under läkningen, återkom till mig så att vi kan vidta åtgärder. Om du efter några dagar får hög feber, kraftig rodnad, smärta, varbildning i såret eller andra tecken på allvarlig infektion kontakta genast vården.


bottom of page