top of page
Foto 2020-11-14 10 17 26.jpg

Om grillz och guldtänder

PUT YOUR MONEY WERE YOUR MOUTH IS

Våra ”Grillz” är gjorda med absolut högsta precision, ett hantverksarbete som vi gör tillsammans med erfaren tandtekninker  samt guldsmed. Allt i 18 karat guld, gult eller vitt. Vi gör inte Grillz i billigare material som dental stål eller silver. Vi sätter också diamanter, då använder vi oss av brilliantslipade VVS top Wesselton stenar. Blir inte mycket exklusivare än så.

Grillzen går att ta av och på likt ett smycke med hjälp av proteslim (fästmassa) som går att köpa på alla apotek. Man kan också cementera ”tanden” permanent hos en tandläkare. Om du skulle behöva komma i kontakt med någon bra så säg till oss så rekommenderar vi en i stockholm.

 Priser

Priset är 4000 kr för 18k gult guld/18k vitt guld, per tand vare sig de sitter ihop eller är separerade. Vill man ha en unik design eller diamanter tillkommer kostnader för detta arbete. 


Är du intresserad av att skaffa grillz? Då behöver du bara boka en tid för avtryck av ditt bett. I samband med det ingår en kort konsultation där du får all denna information som står här och vad som gäller.

 Leveranstid

Från det att vi gjort dina avgjutning till att tanden levereras så brukar vi räkna med tre veckor. 

Kontakta oss

Tack för ditt meddelande!

DSC03944-2_edited_edited.jpg
bottom of page